top of page

TJENESTER

Logo

Jeg designer profesjonelle logoer til konkurransedyktige priser, og rask levering! Jeg tegner forslag ut fra ideer og dine ønsker, og samarbeider med deg som kunde for at du skal bli 100% fornøyd. Leveres digitalt i riktig filformat, samt min 3 versjoner tilpasset lys, mørk, transparent.

Enkel brand style guide kan medfølge.

logo smiedal
logo smiedal

Nettside/Nettbutikk

Ved å benytte meg av plattformer som Wix eller WordPress til å bygge nettsider, får du et dashbord som er enkelt for deg å drifte videre selv. Jeg bygger en komplett nettside for deg, tilpasset både mobil og PC, SEO vennlig, og i tråd med Google ranking. Sidene blir profesjonelt utført som grafisk designer, og med digital markedsførings strategi. Jeg kan også tilby innholdsproduksjon i form av tekstforfatting og foto.

mockup nettside grafisk design

Bøker / magasiner

Ønsker du layout til et magasin, en bok eller bare til en reklameplakat? Jeg designer det meste :) 
Jeg har sammen med min mor gitt ut en bok, og kan designe både omslag for boka, index, illustrasjoner og generell layout for innholdet.

bokdebut layout

Innholdsproduksjon

Usikker på hva du skal skrive om bedriften din, eller i sosiale medier? Er det vanskelig å formulere det hele profesjonelt, eller har du generelt ikke tid til digital markedsføring og innhold til siden? Jeg tar meg av det! :)

illustratør i bok grafisk design

Fotografering

(Klikk her for portefølje)

Jeg har flere års erfaring innen fotografering, både produktfoto, reklame, mote, landskap og portrett. Jeg har per i dag ikke eget studio, og foretrekker å bruke naturlig lys og omgivelser. Kontakt meg gjerne for mer info og priser

defender overlanding foto
snehvit
konfirmanten portrett

Merkevarebygging / branding

logo branding innpakking
carwrap logodesign

Flyers, brosjyrer

leaflet design grafisk design

Vektorgrafikk / div illustrasjoner

Visittkort

bottom of page